Airco Daikin

voor nieuwe en bestaande privéwoningen

De afgelopen zomer was het weer regelmatig snikheet. Hittegolven zullen door klimaatopwarming inderdaad alleen maar vaker voorkomen. Een airconditioning systeem is de dag van vandaag dan ook geen overbodige luxe meer. Daarnaast doet de toename van vervuiling, allergieën en milieuproblemen de vraag naar systemen die de lucht zuiveren én energiezuinig zijn, steeds meer toenemen.

Ben jij op zoek naar een installateur van airco en of verwarmingssystemen? Liefst in je regio West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Een verkeerd afgesteld systeem dat de hele nacht lawaai maakt of dat na een paar weken de installatie reeds kapot is ?  Of waarvan de gebruikshandleiding jou een raadsel is ?  Dat wil natuurlijk niemand. Een vakman die de systemen en het installeren door en door kent is wat je nodig hebt. En daarom zijn we er natuurlijk!

Een all-in-oplossing: airco, verwarming en luchtzuivering

Gebroeders De Vos installeert airco systemen voor privéwoningen in Oost- en West-Vlaanderen, meer bepaald toestellen van het merk Daikin. Al onze toestellen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en hoogtechnologisch. Om de klant op weg te helpen voorzien we steeds de nodige uitleg en documentatie. Op die manier zorgen we voor een uitstekende service en klantentevredenheid. Met vragen, opmerkingen of problemen kan je achteraf ook altijd bij ons terecht. Daarvoor zijn we er!

Waarom nu de keuze voor Daikin toestellen? De voordelen hiervan zijn talrijk. Zo kunnen deze innovatieve apparaten niet enkel als airco, maar ook als verwarmingsinstallaties gebruikt worden. De toestellen kunnen perfect afgesteld worden, zodat je exact de temperatuur bekomt die je wenst. Een ander voordeel is het feit dat deze toestellen de lucht zuiveren. De Daikin apparaten zijn immers voorzien van luchtfilters, die allergenen, stofdeeltjes, pollen en geuren opvangen. Maar wat misschien wel het belangrijkste voordeel is t.o.v. andere merken, is het feit dat dit zeer energiezuinige systemen zijn. En dat komt je energiefactuur uiteraard ten goede.

Welke Airco Daikin toestellen installeren wij?

De meest verkochte airco-toestellen van Daikin zijn de Perfera en Comfora. Dat heeft alles te maken met de lage prijs en het feit dat deze compacter zijn dan de andere Daikin toestellen. Bovendien zijn ze net iets minder stijlvol.

Daikin Perfera

De Perfera heeft een driedubbele functie, namelijk die van airco, verwarming en luchtzuivering. De intelligente bewegingssensor detecteert personen en creëert zo de perfecte luchtstroom. Het energierendement is bovendien optimaal en de impact op het milieu minimaal. Dit komt doordat er een warmtepomp ingebouwd is, wat maakt dat 80% van de gebruikte energie hernieuwbaar is.

Daikin Comfora

De Daikin Comfora is de iets minder gesofisticeerde variant van de Perfera, en heeft enkel de basismogelijkheden airco en verwarming. Door enkele opties, zoals nachtmodus, is het toestel eveneens energiezuinig, maar net iets minder dan de Daikin Perfera. Beide kunnen vanop afstand bediend worden, met een app op je smartphone.

Daikin Emura

Eén van de meest stijlvolle en moderne toestellen die we plaatsen is de Daikin Emura. De Emura heeft een mooie, afgeronde voorkant en is beschikbaar in wit en grijs.  De Daikin Emura is reeds meerdere keren bekroond voor het innovatieve en stijlvolle design, waaronder de Reddot-designprijs 2014. Het toestel is uitgerust met een zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering.
Dit airco toestel is nauwelijks hoorbaar :  Slechts 19 dB(A)!  Dankzij het hoog energierendement kunt U 68% besparen met andere systemen.  Er kan gekozen worden tussen 4 vermogens  : 2.0 kW tot 5.0 KW.

Daikin Stylish

De Stylish heeft een rechthoekige vorm en komt speciaal naast wit en zilver uit in zwarthout op de Belgische markt. De Daikin Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in elk interieur past. De Stylish is slechts 189 mm diep. Dankzij de innovatieve functies zorgt deze unit voor ongeëvenaard comfort, rendement, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Wat de Stylish bovendien nog net iets geweldiger maakt, is de hoogtechnologische thermische sensor, de Grid-Eye Sensor, die een ruimte in 64 rasters verdeeld. Op die manier meet deze de temperatuur in elk hoekje van de kamer en stuurt de warme of koude luchtstroom vervolgens gericht. En omdat het perfecte comfort niet enkel afhangt van de temperatuur maar ook van de luchtvochtigheid, creëert de Daikin Stylish een zo optimaal mogelijk evenwicht tussen de temperatuur en luchtvochtigheid in elke ruimte.

 

Graag meer informatie over de Airco toestellen van Daikin en de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Werkingsgebied

Wij zijn actief in West- en Oost-Vlaanderen: Oudenaarde, Kortrijk, De Panne, Koksijde, Oostende, Ronse, Waregem, Tielt, Deinze, Nazareth, Merelbeke, Gavere, Gent, De Pinte, Aalst, Lokeren, Sint-Niklaas, Zottegem, Geraardsbergen.